(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kuřecí maso na zelenině
Potřebné ingredience
malé kuřecí prso,
mrkev,
hrášek (může být i kedlubna nebo zelené fazolky),
zeleninový bujon bez glutamanu (ve zdravé výživě),
instantní rýžovou kaši (ve zdravé výživě),
olivový olej nebo máslo
Postup přípravy
Na olivovém oleji opražíme kousky kuřecího masa, přidáme nakrájenou zeleninu a podlijeme dostatečným množstvím vody a dusíme do měkka. Asi po 15 minutách dušení přidáme zeleninový bujon a dusíme dál. Když je vše měkké zahustíme instantní rýžovou kaší, která nám nahradí jíšku a je zdravější. Podle potřeby dosolíme. Vznikne nám moc dobrá mňamka, ke které se hodí nejvíce těstoviny (podle mé rok a půl leté dcery - vrtulky).
Dobrou chuť
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
basco
(upraveno)
25. 2. 2007, 21:01
Tak dneska jsem to udělala Lukáškovi k obědu, jen jsem ještě ke konci rozpustila trojúhelníček taveného nízkotučného sýra a olízoval se až za ušima ) Jana - viz. foto v rodinných